Nidelvåsen

Du trenger ikke være rik for å bo fint!

Ved utvikling av området ønsket vi å imøtekomme to tilsynelatende motstridende ønsker: Å utvikle et område med estetiske kvaliteter ut over det vanlige, kombinert med ønsket om å kunne tilby boliger med en prislapp som ligger innenfor det folk med en helt vanlig familieinntekt kan skaffe seg. Vi er stolte over å ha lykkes! Se selv!

En ny estetikk!
Vi tror at for mange moderne mennesker har estetikk også noe med livskvalitet å gjøre. Samtidig hadde vi ambisjoner om å skape noe ”nytt”! Ikke bare kopiere fortidens smårutede sørlandsidyll. Dette prosjektet startet derfor med en arkitektkonkurranse, der flere av distriktets dyktigste arkitekter tok imot vår utfordring: Med utgangspunkt i den foreliggende reguleringsplanen skulle man sprenge grensene for hvordan slike områder vanligvis blir bebygget. Boligene skulle samtidig møte behovene til mennesker i forskjellige livsfaser, og kunne la seg gjennomføre innenfor fornuftige økonomiske rammer. 
Løsningen ”Ny Vri” fra arkitektfirmaet Myraker & Olaisen gikk av med seieren.

Unik arkitektur!
Hele byggetrinn 1 er tegnet av samme arkitekt. Dette gir et enhetlig boligområde, som likevel fremstår med karakter og særpreg. Nettopp muligheten for å kunne planlegge og tegne samtlige boliger samtidig, har gitt rom for spennende løsninger.