Arkitekt

Finansering

Hvor er nidelvåsen?

Finansiering

Vi stiller selvfølgelig ikke noe krav til hvem du bør bruke for å finansiere din nye bolig på Nidelvåsen, men vi har valgt å bruke Sparebanken Sør som vår bank under utviklingen av dette prosjektet. De har lokalkunnskap, og en måte å jobbe på som er behagelig for oss som utbyggere. Dessuten deler vi samme drømmen: At Sørlandet skal være et godt sted å bo, jobbe og leve. Det gjør at det finnes en genuin vilje til å finne gode løsninger ettersom byggingen skrider frem. Det kan du som boligkjøper også nyte godt av.

Som landsdelens største boligbank kjenner de igjen et godt prosjekt når de ser det. Derfor kan det hende at du vil ha utbytte av å la Sparebanken Sør ta en titt på ditt lånebehov, enten det dreier seg om byggelån, førstehjemslån, refinansiering eller mellomfinansiering. Banken har allerede dedikert flere kunderådgivere til dette prosjektet, så de vet allerede mye om området og hvilke behov du vil ha underveis.

Nidelvåsen skal være et godt sted å bo! Det betyr at du skal kunne sove godt om natten også etter at du har lånt penger. Tar du en gjennomgang av din økonomi og lånebehov sammen med Sparebanken Sør, så garanterer de at skulle det bli nattevåk, skal det ikke skyldes huslånet!